DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
ALTIN
2.928,60
BIST
8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Bitcoin’de düşüş sürecek mi?

Bitcoin’de düşüş sürecek mi?

14-15 Aralık’ta yapılacak Fed toplantısına verilecek mesajlar yatırımcılar tarafından yakından takip edilecek. Fed’in varlık alım programını sonlandırmayı hızlandırması ve faiz artırım takvimini öne çekmesi piyasayı daha da kötü etkileyebilir. Fed’in olası politika değişikliklerinin kripto para piyasalarında önemli bir etki yaratabileceği belirtiliyor.

Kripto kredi kuruluşu Nexo’nun kurucu ortağı Antoni Trenchev, “40 bin ila 42 bin dolar arasında bir destek bulmalı ve ardından yıl sonu rallisi doğrultusunda toparlanmalıyız. Bu gerçekleşmezse, 30 bin ila 35 bin dolar arasındaki Temmuz dip seviyelerini tekrar ziyaret edebiliriz” dedi.

Kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı, elektirikli araç üreticisi Tesla ve uzay teknolojileri şirketi SpaceX’in kurucusu Elon Musk’ın hafta sonu yapmış olduğu paylaşımlar sonrası yüzde 9 değer kaybetti. Böylece Bitcoin Şubat ayından bu yana en düşük seviyesine geriledi. Kripto para biriminin fiyatı 42 bin 135 dolara kadar geriledi.

Elon Musk, Twitter’da bir kullanıcının “Bitcoinciler önümüzdeki çeyrekte Tesla’nın elindeki Bitcoin’i sattığını görünce dizlerini dövecekler. Elon Musk’a yönelen bu kadar nefretin ardından onu suçlayamam” paylaşımına yanıt olarak “Gerçekten de öyle” diye yanıt vermişti.Bu, pek çok kişi tarafından Tesla’nın Bitcoin sattığı veya satabileceği olarak yorumlanmıştı.Kaynak: Bitcoin’in fiyatı neden geriliyor

Turkish Tower Cranes
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.