DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
ALTIN
2.928,60
BIST
8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Yağmurlu
18°C

RocketX Exchange Entegrasyonu ile DeFi Cüzdanınız Üzerinden Merkezi borsalara Erişin

RocketX Exchange Entegrasyonu ile DeFi Cüzdanınız Üzerinden Merkezi borsalara Erişin

RocketX Exchange, kripto ticaretini her zamankinden daha erişilebilir ve kullanışlı hale getirdi!

Merkezi olmayan “Hibrit” kripto borsası, şimdi en ünlü merkezi borsalardan biri olan BYBiT ile entegre oldu ve bu da onu tüm kripto ticareti ihtiyaçlarınız için tek adres haline getirdi. Ve en iyi kısım? #DeFi cüzdanınızdan sadece tek bir tıklamayla BYBiT’e , 5 üst düzey CEX’e ve 270’in üzerinde başka borsaya erişebilirsiniz !

Birden fazla kripto hesabını ve KYC’leri yönetmenin zorluğunun sizi akıllı işlemler yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin. RocketX Exchange, tüm ticaret ihtiyaçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak benzersiz bir erişilebilirlik sunar. BYBiT entegrasyonu ile en güvenilir ve güvenilir merkezi borsalardan birine doğrudan DeFi cüzdanınızdan erişebilirsiniz.

Bu nedenle, ister deneyimli bir tüccar olun, ister yeni başlıyor olun, bugün RocketX Exchange topluluğuna katılın ve işlemlerinizi kolay ve rahat bir şekilde yapmaya başlayın!

Neden Heyecanlıyız!
“Bu entegrasyon aracılığıyla kullanıcılarımıza BYBiT’in rahatlığını ve erişilebilirliğini getirmekten heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık, kripto ticareti endüstrisinin evriminde ileri bir adımı temsil ediyor ve ticaret sürecini herkes için basitleştiriyor.”
– Davinder Singh, CTO, RocketX

BYBiT Entegrasyonunun Kripto Tüccarlarına Faydaları
Basitçe söylemek gerekirse, bu entegrasyon, kripto tüccarlarına hem CEX’lerin (merkezi borsalar) hem de DEX’lerin (merkezi olmayan borsalar) en iyisini sağlayacaktır .

MetaMask, TrustWallet, Coinbase DeFi cüzdanı ve daha fazlası gibi DeFi cüzdanlarını kullanarak BYBiT’te işlem yapın
RocketX Exchange ile BYBiT entegrasyonu, kullanıcıların tüm önde gelen borsalardaki oranları karşılaştırmasına ve her takasta en iyi oranları almasına yardımcı olur.
Ticaret için 300’den fazla BYBiT jetonuna erişim
1-Click Multi-Chain Trading, her seviyedeki tüccar için süreci basitleştirir
RocketX Exchange: En iyi fiyatlar ve minimum kayma ile zincirler arasında HERHANGİ bir token ticareti yapmak için ihtiyaç duyacağınız tek dApp.

Turkish Tower Cranes

Parçalanmış likiditeye ve asimetrik piyasa bilgilerine elveda deyin – RocketX ile tek bir kullanıcı arabirimi üzerinden birden çok likidite kaynağına erişebileceksiniz. RocketX ile kripto ticaretinin geleceğini deneyimleyin!

RocketX Hakkında
RocketX, tacirlerin dijital varlıklarına %100 sahip olmanın keyfini çıkarırken her Swap’ta en iyi fiyatları vermesine yardımcı olmak için 270’den fazla borsada fiyatları karşılaştırmayı kolaylaştıran en gelişmiş hibrit CEX & DEX toplayıcıdır .

DApp’ler ve kurumlar için, en iyi fiyatlara ve tek tıklamayla çapraz zincir özelliklerine sahip uygulama içi kripto takasları için tek bir API aracılığıyla küresel kripto likiditesine erişimi basitleştirerek bir ara katman yazılımı olarak hareket ediyoruz .

Değer Önerisi:
Kusursuz Birlikte Çalışabilirlik
Artan Likidite
Daha İyi Fiyat Keşfi
Geliştirilmiş Kullanıcı Deneyimi
Düşük Gecikme
Kripto Swap İşlemlerinde Gelişmiş Güvenlik
Tek bir kullanıcı arayüzü ve API aracılığıyla tüm önde gelen blok zincirlerine erişimi basitleştirerek blok zincirleri arasındaki birlikte çalışabilirliği geliştirme ve kriptonun kitlesel olarak benimsenmesini sağlama misyonundayız.