DOLAR
34,2714
EURO
37,4959
ALTIN
2.928,60
BIST
8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Yağmurlu
18°C

Venom Network & Artfi İşbirliği İle Sanat Yatırımları Yeni Bir Boyut Kazanacak!

Venom, sanat ve teknolojiyi yeniden şekillendirecek olan Artfi ile bir partnerlik duyurmak konusunda oldukça mutlu.

Artfi, kullanıcıların NFT’ler aracılığıyla sanata yatırım yapmalarını sağlayan bir yatırım platformudur. Birlikte, dünya çapında ünlü sanat eserlerine erişimi yeniden tanımlamaya ve adımızdan söz ettirmeye hazırız.

Sanatı Blockchain’e Taşımak

Özel ve ulaşılmaz olarak kabul edilen 1.7 trilyon ABD doları değerindeki güzel sanatlar ve koleksiyonlar pazarına Artfi gibi platformlar tarafından meydan okunuyor.

Artfi’nin parçalı sanat yatırımlarına yaklaşımı, zorlukların önemli ölçüde azaltılmasını sağlamaktadır. Geleneksel olarak, değeri 1 milyon USD’nin üzerinde olan bir sanat eseri ortalama bir yatırımcının ulaşamayacağı bir konumda olurdu. Artfi ile bu paradigma değişiyor. Platform, her bir sanat eserini satın alınabilecek 10.000 NFT’ye bölüyor ve fiyatlar sadece 1.000 $ gibi erişilebilir bir noktadan başlıyor.

Artfi’nin yenilikleri sadece bunlarla sınırlı değil. Bu NFT’lere yatırım yaptığınızda, fiziksel sanat eseri Dubai şehrinde bulunan Artfi galerisinde güvenli bir şekilde saklanır. Bu noktadan sonra yatırımcılar NFT’lerini ikincil piyasada yeniden satmak veya Artfi’nin bir sanat eseri satışı düzenlemesini beklemek konusunda seçim yapabilirler. Böyle bir satış durumunda, ilgili NFT yok edilir ve elde edilen gelir yatırımcıya ödenir.

Venom & Artfi, NFT Deneyimini Bambaşka Bir Noktaya Taşıyor

Turkish Tower Cranes

Hali hazırda Ethereum ve Polygon üzerinde faaliyet gösteren Artfi ile Venom arasında yapılan işbirliği, kullanıcılar için deneyimi iyileştirmeyi vaat ediyor. Venom’un altyapısıyla entegre olarak, Artfi kullanıcı deneyimini artırmayı, işlem ücretlerini azaltmayı ve NFT transferini hızlandırmayı amaçlıyor.

Chief Commercial Officer’ımız Faraj Abutalibov, işbirliği hakkında şunları söyledi:

Venom, blockchain endüstrisinin güzel sanatlar aracılığıyla gerçek dünya varlıklarını blockchain’e getirme misyonunda öncü olan Artfi ile ortaklığımızı duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu ortaklık, Venom’un geleneksel varlıklar ile merkezi olmayan gelecek arasında köprü kurarak blockchain’in benimsenmesinde yeni bir çağ başlatma vizyonuyla mükemmel bir uyum içindedir. Artfi ile birlikte, dijital çağda gerçek dünya varlıklarıyla etkileşim şeklimizde devrim yaratmayı ve onları herkes için daha erişilebilir, güvenli ve verimli hale getirmeyi umuyoruz.

Artfi, sadece Venom’un üstün işlem yeteneklerinden yararlanmakla kalmıyor, aynı zamanda kendi yerel tokenlerini Venom ekosistemine entegre etme yollarını da araştırıyor. Bu entegrasyon, Artfi topluluğuna merkezi olmayan dünyada daha fazla esneklik ve fırsat sunacaktır.

Artfi’nin Kurucusu ve CEO’su Asif Kamal düşüncelerini paylaştı;

Artfi’nin misyonu, 1.7 trilyon dolarlık bir varlık sınıfını blockchain’e getirmekte öncülük etmektir. Bu işbirliği sadece bize Birleşik Arap Emirlikleri’nde büyük bir özgüvenle ilerleme olanağı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda daha geniş bir benimseme vizyonumuzu vurguluyor. Gerçek dünya varlıklarını blockchain’e entegre etme vizyonu doğrultusunda, bu parlak ve umut verici gelecek baz alan sahneyi sadece Artfi için değil, tüm blockchain ekosistemi için hazırlıyor.

Yazarın Diğer Yazıları
11 Aralık 2021 11:55